Evaluarea psihologica in scopul selectiei de personal- info generale si sfaturi practice

Publicat în FPP

Asa cum ne angajam la inceputul demararii proiectului sindical ” Federatia Politistilor de Penitenciare”, incercam sa redefinim modul de a face activitate sindicala , avand in centrul actiunii interesul general al membrilor de sindicat, bunul simt in relationarea cu partenerii de dialog social si buna credinta.

Iata ca incat, incet, am reusit sa convingem ca se poate si altfel, ca sindicalismul nu e can-can si ca in activitatea sindicala nu goana dupa prim-plan, audiente si senzational conteaza, ci increderea pe care o construiesti in relatia cu echipa ta, membrii de sindicat si partenerii de dialog , acestea sunt valorile reale pe care trebuie sa le urmezi, pas cu pas.

Federatia Politistilor de Penitenciare a avut un start bun, reusind sa adune in jurul proiectului suficienti membrii prin care am putut obtine in instanta personalitatea juridica.

Zilele trecute CNS Cartel Alfa ne-a validat ca partener serios si au hotarat continuarea proiectului sindical, votand afilierea Federatiei Politistilor de Penitenciare la CNS Cartel Alfa si implicit EUROFEDOP.

Administratia Nationala a Penitenciarelor ne-a recunoscut ca partener serios si intre cele doua institutii exista o buna colaborare, scopul comun fiind binele angajatilor sistemului penitenciar.

Prietenia misca institutii si sub acest auspiciu directiile din cadrul ANP au o stransa colaborarea cu conducerea Federatiei Politistilor de Penitenciare, sens in care toate proiecte ne sunt trimise spre consultare , iar informatiile utile ne parvin in timp util, fapt pentru care nu putem decat sa apreciem pozitiv aceasta abordare.

In acest context directorul general al Administratiei Nationale a Penitenciarelor ne- a transmis adresa nr. 47674/ANP/03.09.2020, si anexa care prevede Evaluarea psihologica in scopul selectiei de personal, informatii generale si sfaturi practice, materialul fiind realizat de catre Serviciul Psihologia Personalului si Compartimentul Consilieri, demersul venind in sprijinul colegilor care au aplicat pentru procedura de schimbare din functie ,iar functiile pentru care au aplicat necesita testare psihologica.

Adresa si anexa le aveti aici: