Ne dezvoltam

Publicat în FPP

Ne dezvoltam!

Un nou sindicat se alatura proiectului sindical ” Federatia Politistilor de Penitenciare” , un proiect ce vrea sa redefineasca modul de a face sindicalism, avand in centrul actiunii sale interesele generale ale membrilor de sindicat. Cei ce au initiat acest proiect sindical au considerat ca sindicalismul in sistemul penitenciar nu mai era despre ce a fost creat, ca interesele generale ale membrilor de sindicat erau subjugate de interese personale.
Pana acum toate obiectivele stabilite de comun acord au fost indeplinite:

  • obtinerea personalitatii juridice,
  • recunoasterea ca partener de dialog social de catre angajator,
  • afilierea la CNS Cartel Alfa,

Tot impreuna vom decide care sunt urmatoarele obiective, membrii Biroului Executiv al Federatiei Politistilor de Penitenciare avand obligatia sa puna in aplicare hotararea majoritara, asta insemnand conducerea unei federatii prin consens general.
In data de 08.09.2020, forurile de conducere au hotarat aprobarea cererii de afiliere a Sindicatului Independent Danubius Drobeta, sindicat ce reprezinta interesele membrilor de sindicat din Penitenciarul Drobeta Turnu Severin.
Asadar, prin seriozitate , cu bun simt si buna credinta, crestem constant.
Nu avem fixat un obiectiv in a creste ca numar de membrii, toti cei din cadrul Biroul Executiv fac activitate de voluntariat , asa ca nu exista o presiune pentru a creste numarul de membrii pentru a asigura salarizari, sens in care ne permitem sa ne angrenam in proiecte seriose care sa duca la imbunatatirea calitatii activitatii sindicale si sa nu facem compromisuri pentru bani.
Daca va regasiti in acest proiect sindical, va asteptam alaturi de noi, conditia fiind sa lasati in afara acestui proiect sindical naravurile care dauneaza colegialitatii si prieteniei ( barfa, atacurile la persoana, sau la adresa familiilor, scandalurile etc).
Incercam sa promovam diplomatia sindicala si deciziile prin consens.