ANP isi intregeste lotul

Publicat în FPP

Administratia Nationala a Penitenciarelor isi intregeste lotul!

Daca ai 90-60- 90 , te asteptam in echipa care garanteaza siguranta nationala, prin custodierea elementelor negative, unele cele mai de temut, ale societatii.
Cum trebuie sa arate , din punct de vedere al IMC candidatul?
Conform prevederilor Ordinului comun al ministrilor, nr M .55- 107-2587/C-10357-210-496-831 din 30.04.2014, cam asa:

Din pacate factorii de decizie nu constientizeaza ca astfel de prevederi, cuprinse in ordinul amintit mai sus, nu ar trebui sa se aplice pentru incadrarile din sursa externa, pentru ca la 40 de ani, nu ai greutatea corporala, chiar si prin maturizarea sistemului osos, ca cel de 20 de ani. In plus, ANP ar trebui sa-si faca propriile reglementari , specifice profilului institutiei, nu sa copieze reglementarile altor institutii , care au alte misiuni.

Conform reglementarilor din Ordinul mentionat anterior, IMC se calculeaza dupa formula Gr/inaltimea( in metrii) la patrat, astfel ca un candidat de 1,75 m, cu o greutate de 95 de kg , nu este eligibil pentru sistemul penitenciar.

Profilul de candidat, cu 1.60 cm si 50 de kg, se incadreaza perfect pe aberatia de ordin mentionat anterior.

Acesti viitori angajati ai sistemului penitenciar trebuie sa infrunte aceste detinutii cei mai fiorosi din Romania , chiar si din alte tari, care executa pedeapsa inchisorii in sistemul penitenciar romanesc.

Asadar, putem spune ca tara ne vrea fotomodele in sistemul penitenciar , nu angajati vartosi, gata sa infrunte si cel mai de temut criminal incarcerat. Cu profilul asta de angajat o sa ne impingem unul pe altul spre lupta, in cazul evenimentelor, sau o sa luam apelul prin vizeta, cu teama de a deschide usile celulelor ca sa nu scapam pe holuri un zdragon de puscarias, care zi de zi se antreneaza abitir.