Nu sunteti singuri!

Publicat în FPP

Avand contact direct cu mediul penitenciar, zi de zi respirand acelasi aer cu voi, impartind realizarile, dar si necazurile, stim foarte bine cum e si in aceasta perioada, de aceea suntem atat de ancorati in realitatea penitenciara si incercam sa gasim un echilibru intre nevoile noastre si ceea ce poate oferi sistemul in acest moment, altfel procedand, relatia nu ar fi una sincera. Ar fi cel mai usor sa spunem ca e posibil , dar altii nu vor, ar fi comod sa aruncam responsabilitatea in curtea altora si doar sa punem presiuni, insa, in aceste momente prin care trecem si in care rand pe rand penitenciarele cad sub efectul covid, riscand sa se blocheze, trebuie sa fim umar la umar, in aceasi directie, cel putin acum.

Federatia Politistilor de Penitenciare vegheaza asupra deciziilor si intervine,cand e cazul, pentru asigurarea unui echilibru intre nevoia instituiilor, nevoia angajatilor, intre ce poate sistemul si cat pot oamenii.

Astazi am solicitat Administeatiei Nationale a Penitenciarelor sa vina in sprijinul angajatilor, sa faca reglementari corecte si sa ofere sprijin. Vedem cum sunt primite propunerile noastre si apoi vedem si cum reactionam. Suntem convinsi ca avem echilibru, masura si bun simt.