Notificare publica a Ministrului Justitiei!

Publicat în FPP

Federația Polițiștilor de Penitenciare, organizație reprezentativă la nivelul sistemului penitenciar, afiliată C.N.S Cartel Alfa, notifică public ministrul justiției.

Federația Polițiștilor de Penitenciare a solicitat o intâlnire ministrului justiției pentru soluționarea unor revendicări, intâlnire ce a avut loc in data de 05.01.2021, ocazie cu care reprezentanții sindicali și-au exprimat revendicările, iar ministrul justiției și-a fixat termenul de 14.01.2021, pentru a ne oferi un feedback, lucru care nu s-a intâmplat până la data curentă.

Polițiștii de penitenciare sunt oameni care au cuvânt , sens in care , in așteptarea unei reacții din partea ministrului justiției, care și-a gasit timp pentru orice altceva, nu au recurs la forme de protest impotriva ministrului justiției, insă, la fel cum oferim respect, pretindem să fim respectați, iar lipsa unei reacții din partea ministrului, in termenul stabilit, ne conduce la concluzia că poate nu am reușit să ii transmitem determinarea noastră.

Pornind de la această notificare, ne considerăm indreptățiți să ne apreciem ca fiind oameni de cuvânt și incepând cu această data ne organizăm pentru manifestări impotriva ministrului justiției.