La mulți ani polițiști de penitenciare!

Publicat în FPP

Data de 29 Iunie este despre noi, polițiștii de penitenciare. Este ziua unei arme care face parte din structura de apărare, ordine publică si siguranță națională si care, tăcută , departe de ochii societății civile , in spatele zidurilor inalte de beton, iși face datorie și, prin contribuția adusă, societatea este mai sigură.

Zi de zi, saptămână după saptămână, an după an, acesti oameni curajoși merg zilnic in spatele acestor ziduri, luptându-se cu rutina și supunandu-se riscurilor pentru ca noi toti să fim in sigurantă.

Sistemul penitenciar are profesioniști, incepând cu ofiterii si agentii din sectorul operativ, medici, psihologi, juristi, asistenti sociali, educatori, contabili, bucatari, fochisti, instalatori, electricieni, ofiteri pentru situatii de urgenta, economisti etc, toti formând mare familie in oraselele din spatele zidurilor.

Pentru tot efortul, riscurile și dăruirea lor, Federația Polițiștilor de Penitenciare, le urează in această zi aniversară : „La mulți ani, sănătate și sigurantă! „