Continuăm protestele, dar la un alt nivel!

Publicat în FPP

O organizație puternică găsește intotdeauna soluții pentru situațiile de criză, iar societatea românească traversează o situație de criză generată de acest guvern , care a instalat un dialog al surzilor.

Federația Polițiștilor de Penitenciare, organizatie reprezentativă in sistemul penitenciar românesc, este parte a CNS Cartel Alfa cu care a deschis seria protestelor in România, impotriva actualului guvern, la sfârsirul anului trecut, continuând și in prezent.

Pentru că guvernanții au rămas insensibili fata de revendicările sindicale și au transmis al mesaj si altă imagine deformată la Bruxelles, reprezentantii sindicali au hotărât inființarea Caravanei Dreptății Sociale, care să reprezinte interesele membrilor de sindical la Bruxelles și care să spună si partea de adevăr a angajatilor, nu doar adevărul guvernantilor. Caravana a pornit de curând din România , iar in drumul spre Bruxelles, se va opri in mai multe tări unde vor prezenta realitatea din România.

In caravană se află si reprezentantul Federatiei Politistilor de Penitenciare, domnul Mihai Bărbulescu, presedintele Sindicatului Independent Danubius, care este afiliat Federației Politistilor de Penitenciare.

Traseul si programul Caravanei Dreptății Sociale in puteți urmări aici: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=4172986019406208&id=339060042798844