” Divortați”, dar impreună!

Publicat în FPP

Asalt asupra drepturilor câștigate prin lupte sindicale.

Ca și in cazul orelor suplimentare și a majorărilor salariale de 50% , care au fost abuzate cu nesimtire de către Impărăției și oamenii lor, și in acest caz ne facem o datorie de onoare si cerem public directorului general al Administrației Naționale a Penitenciarelor să nu mai incurajeze acest fenomen al mutărilor, sub diferite forme, care la bază au doar ca scop improprietărirea.

In prezent, cei care mereu au abuzat drepturile de bun simt, au găsit altă metodă de inavuțire. Divortul, scopul fiind achizitionarea de locuințe.

Nu mai târziu de Joia trecută , 19.08.2021, responsabil din ANP au insistat pe lângă factori de conducere din penitenciare pentru a aviza favorabil o cerere de mutare in interesul serviciului in ANP folosindu-se de motivatia unui proaspăt divort .

Ca si in cazul presupuselor abuzuri in acordarea de ore suplimentare si 50% și acum conduitele vin de la aparatul central, ceea ce ne intăreste convingerea ca dreptatea vizeaza doua categorii si implicit doua unităti de măsura: boierii și iobagii.

Dreptul la decontarea chiriei, sau echivalarea pentru plata ratei unei locuinte, a avut la bază lucruri de bun simt. In cadrul negocierii dreptului, reprezentantii sindicali au motivat că si asa banii se duc pe chirie la proprietari, daca am deconta o rată am fideliza personalul care si-ar lua o garsonieră, un apartament, banii tot se duc.

Dar unii , cu apucături cleptomanice, nu s-au rezumat la aceasta regulă de bun simt, si-au luat ditamai viloaiele , cu zeci de metrii pătrații, iar unii chiar si cu hectare de pământ.

Cum ANP ul este inert cand este vorba de apropiatii lor, s-a dezvoltat alt fenomen pe care il tratăm in acest subiect. Divortul cu beneficiu comun, asă ca unii politisti de penitenciare care deja au proprietăti divorteaza, la partaj trec casa pe numele sotului/ sotiei, apoi ei isi achizitioneaza o noua proprietate cu banii de la unitate.

Si ca să complice de tot lucrurile, in vazul si cu sprijinul complice al ANP, se mută in Bucuresti pentru ca aici apartamentele sunt mai scumpe si odraslele vor avea nevoie de casa cand vor merge la facultare si astfel iși mai achizitioneaza inca o locuintă.

Ultima fită , divortul. Si cum să nu se induioseze un intreg consiliu de conducere fată de o asa traumă a unei divortate?! Fiintele speciale trebuie tratat special, mutate in ANP ca să nu se mai loveasca de stimului care-i activeaza traumele divortului. Nu contează că altii care au divortat isi duc in continuare viata cu demnitate, in cazul specialilor trebuie musai schimbata unitatea si acordat un apartament, asa se mai indulceste divortul.

Incercăm să prezentăm dezastrul managerial intr-o notă umoristică, incercăm să râdem, ca să nu plângem.

Apelăm si tragem un semnal de alarmă pentru oamenii raționali.

Aveti grijă cum vă comportati cu drepturile obtinute prin luptă sindicală ca să nu plângeti după ele, aveti grijă in ce datorii vă bagati ca să nu traiti vremurile in care să vi le achitati singuri.

Să nu uitam că sunt alte structuri care acordă o sumă fixă, in jur de 800 ron , si să nu-l inspire pe directorul general si in acest caz.

Să nu uitați că v-am prevenit!