Adevărații conducători!

Publicat în FPP

Indiferent de circumstanțe conducătorii trebuie să aibă grijă de oastea lor, să fie om in interiorul echipei, nu in afara ei, nu deasupra!

Vrem , nu vrem toti suntem conectati la evenimentele din Afganistan, la tragedia ce se petrece acolo. Doi ofiteri curajosi, unul din armata afgană și unul din Marina SUA, au avut curajul să spună adevărul in aceste zile.

” Dezastrul se datorează complicității politice, corupției și trădării” , iar pentru asta mor oameni.

Conducătorii vin și pleacă, asta ne demonstrează istoria, tot ce rămâne in urmă sunt faptele lor, unele bune, altele rele.

Si noi in sistemul penitenciar avem istoria noastră, despre unii conducători ne amintim cu drag și plagere, despre alții, nici nu vrem să mai pomenim.

Despre oameni nu ne amintim in mod automat cum s-au dedicat carierei, ci despre cum ne-a facut să ne simtim.

Un conducător trebuie să ne facă să ne simtim mândrii, mândri de uniformă, de arma pe care o reprezentăm, de misiunea pe care o avem in rândul celorlalte arme din domeniul ordine publică și siguranță natională, de datoria pe care o avem fată de comunitate.

Nu toți suntem hoți și necinstiți si nici mult numai trăim după o carieră in sistemul penitenciar, asta spune Casa de Pensii Sectorială a M.A.I., printr-un răspuns dat colegilor sindicalisti din Penitenciarul Galati.