Bilanțurile care vulnerabilizează unitățile!

Publicat în FPP

Vi- l mai amintiți pe Coviduț?

E cel care a băgat spaima in omenire și ne-a dat viața peste cap, nu atât prin forța pe care ar avea-o, ci prin deciziile arbitrare și habarniste ale decidenților de la cel mai inalt nivel.

Și cum salvarea părea vaccinare, dar care nu mai pare, și distanțarea fizică, care și ea nu mai pare, iată că toate certitudinile devin iluzii.

După relaxarea oferită cu mărinimie poporului român, pentru a sărbători Crăciunul și Noul An, iată că Coviduț se arată in forță, fiind cazuri in sistemul penitenciar de 10-11 confirmări pe zi la cadre și incă nu s-a inceput cu deținuții.

In tot acest debut fulminant de confirmări pozitive de covid, ANP ului ii arde de festivităti unde adună toți factorii de conducere in spatii mici pentru a se preamării cu realizările din anul anterior, ca cincinalele comuniste.

Blocați in metehne vechi si inutile in fond, bilanturile unitătilor vulnerabilizează unitățile.

La vremuri noi, ar fi trebuit proceduri noi, dar cine să gândească și să respecte procedurile, când stilurile noi de management infierează procedurile.

Erau suficiente bilanturile pe suport de hartie, analizare in consiliile de conducere și transmise ANP-ului, dar ne impopoțănăm in festivități inutile , menținem un obicei comunistoid, care nu foloseste decât stimei de sine a unora si vulnerabilizăm unitățile prin expunerea funcțiilor de conducere.

Așadar, ordin pe sistem:

Toți ofițerii cu funcții de conducere, in uniformă de oraș, cu echileți, aliniați , care pe unde se poate, in săli de pregătire, săli ale consiliilor de conducere etc, cu onor spre stânga, prezentați BILANȚ!

Apoi, după 5 zile, ne numărăm covizii.

Cu 99% dintre directorii de penitenciare imputerniciți, in plin proces de selectie prin examen, care să aibă altfel de păreri?

Un atribut al polițistului de penitenciare, mai ales al celor care ocupă funcții de directori, ar trebui să fie in cadrul indemnului:

” Fii demn in orice imprejurare!”