Proiect de O.M.J.in transparență decizională!

Publicat în FPP

Proiectul de ordin privind acordarea de zile libere părinților , pus în transparență decizionala.

Deși suntem o federație la început de drum (FPP), avem și vom avea mereu în centrul preocupărilor noastre problemele reale cu care membrii noștri se confruntă zilnic în sistemul penitenciar.
Pe principiul “faptele să ne fie vorbele și nu vorbele să ne fie faptele”, ne-am aplecat cu fiecare ocazia asupra tuturor aspectelor neclare/ discutabile și-am încercat să găsim o cale de rezolvare acestora.
Cu tact, atenție dar și cu soluții bine argumente, echipa Federației Polițiștilor de Penitenciare a reușit să deturneze de multe ori decizii absurde ale celor de la nivelul aparatului central.

În urma demersurilor întreprinse de Federație Polițiștilor de Penitenciare (Atașat adresa), pe site-ul Ministerului Justiției, la secțiunea Informații de interes public/ Acte normative/ Proiecte în dezbatere, a fost postat în transparență decizională Proiectul de Ordin al ministrului justiţiei privind condițiile de acordare pentru personalul din sistemul administrației penitenciare, a majorării salariale în cuantumul prevăzut la art. 7 alin (4) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr.110/2021 privind acordarea unor zile libere plătite părinților și altor categorii de persoane în contextul răspândirii coronavirusului SARS-CoV.