Informații de ultimă oră!

Publicat în FPP

  1. Procedura de mutare intre unități.

Deși se prefigura un calendar de mutare a ofițerilor, A.N.P. a analizat mai bine și crede că este oportun să existe un calendar de mutare al polițiștilor de penitenciare ( ofiteri si agenti) care să inceapă, pentru ambele categorii , profesionale la data de 04.04.2022.

2. Mutarea temporară a angajaților din sediul A.N.P.

A.N.P. trebuie să găsească o solutie pentru mutarea temporară a angajaților din sediul ANP pentru că detinătorul de drept al clădirii vrea să facă o reparație capitala. Probabil că recentele evenimente din sistemul penitenciar( deschiderea camerelor de comandă si neregulile de la Serviciul Psihologia Personalului) au zguduit din temelii ANP.

3. Camerele de comandă.

Așa cum au fost deschise, pe șustache și invăluite in mare mister, așa se inchid de astăzi. Brusc , neanunțat si netransparent.

4. Ore suplimentare generate de activitătile la camera de comandă.

Tot de astăzi , conform unei adrese sosite in această după-amiază in unităti, se face o analiză a orelor suplimentare generate de această acțiune, pe ore lucrate in cursul săptă mânii și ore lucrare sâmbăta și duminica.

Decizia a fost destul de controversată, conducerile unitătilor, ale A.N.P. si apropoatii acestora au fost planificați in zilele de Sâmbătă si Duminică, ca să iși umfle salariile din sporuri de RSLD si ore suplimentare, restul plebei in cursul săptămânii și pentru ce atâta risipă de buget? Pentru ca toți enumerați anterior să tripleze atribuțiile dispecerului. Atât!

5. Vești de la vizita directorului general al ANP si dga la Serviciul Psihologia Personalului.

ZERO!

Incet, incet, se dorește să se pună prosopul pe țambalul care a sunat urât la testările psihologice de unde se pare că se stabilea cine merge și cine nu merge mai departe in concurs pentru funcțiile din sistemul penitenciar, dar mai ales ce ofițeri vor fi duși in fața comisiei de la Ministerul Justitiei pentru funcțiile de directoro in sistemul penitenciar.

Incă așteptăm răspunsul la cercetarea care a fost făcută , vream să știm in mod clar in ce măsură SPpP a influențat soarta concursului de directori care urmează să se tină la M.J.