1 Martie- un alt inceput de primăvară!

Publicat în FPP

1 Martie e inceputul primăverii și ne-ar fi plăcut ca și in acest an să dăruim doar mărtisoare, din păcate viața ne obligă să privim si altfel anotimpurile, iar primăvara anului 2022 nu va fi uitată niciodată.

Suferința nu ne lasă indiferenți

Se spune că cei cu suflet se regăsesc oriunde. Și de această dată, oameni minunați și motivați din cadrului Grupului civic si Sindicatul Independent al artiștilor instrumentiști din Orchestra simfonică Botoșani au răspuns apelului Federației Polițiștilor de Penitenciare și impreună am intins o mână familiilor alungate de război și ajunse pe teritoriul României.

Toți am facut front comun, insă cei mai implicati au fost colegii noștri ai Sindicatului Novolegis Botoșani, politiști de penitenciare din Penitenciarul Botoșani, care au fost mandatati de către Federația Politiștilor de Penitenciare să coordoneze activitatea din teren, astfel încât celor cazati la Agafton, Mihaileni, Ștefănești sau celor din Vama Stânca să nu le lipsească alimentele de bază, materialele igienico-sanitare, pături, perne si multe altele necesare.

Oameni dedicați și demni, au sărit in ajutor, folosind chiar și masinile personale pentru această cauză.

Atunci când inimile bat la unison nicio încercare nu este prea grea.

Cu încredere, speranță și, mai presus de toate, cu sprijinul dumneavoastră, am adus și vom aduce o rază de lumină celor care au atât de mare nevoie de noi.

Mulțumesc vicepresedintelui Federației Polițistilor de Penitenciare, inspector de politie penitenciară Chilărașu Răzvan pentru implicare , colegilor polițiști din Penitenciarul Botoșani care au muncit pentru această cauză , cât și fiecărui membru in parte al Federației Polițiștilor de Penitenciare pentru asigurarea fondurilor care au fost trimise cauzei.

Suntem mândrii de polițiștii de penitenciare!